čtvrtek 30. ledna 2014

Smetanová proměna

Přeji krásný den, plný klidu...
Mám velmi ráda, když jsou přeměny rychlé, levné a snadno proveditelné. Na počátku byla skříňka z Ikei, barvy, štětce a nová úchytka. 

Skříňka tedy prošla těmito úpravami: 
- odebrání (nenamontování) dvířka a dekorativních nožek
- použití štětců a barev (vzorník Ral:9001 a NCS:S 1020-R30B)
 - výměna úchytky

Nakonec krásně zapadla do celkového konceptu interiéru.







8 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Docela zajímavá proměna. Myšleno samozřejmě v tom dobrém a pochvalném slova smyslu. ;-) To abyste neřekli, že vám to hned pomlouvám. Ne, vážně, hodně se mi to líbí. My jsme taky přemýšleli o renovaci, ale nakonec jsme vybrali nábytek nový. Hlavně jsme zjistili, že bez rohové sedací soupravy se prostě neobejdeme a tak jsme rovný gauč nahradili velkou soupravou s křeslem. :-) Za mě totální pecka!!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně pěkné. Jediné, co se mi až tak úplně nelíbí je ten koberec. Je ale pravda, že já jsem na koberce celkem vysazený. Právě v bytě jsme je měli dlouho a naučil jsem se je nesnášet. Strašně špatně se to udržuje. Teď je u nás doma všude laminátová podlaha (teda kromě kuchyně a koupelny) a ta je mnohem lepší. Nejen z hlediska úklidu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlastně s vámi souhlasím. Koberce byla jedna z věcí, které jsme taky na starém bytě nechali, když jsme se stěhovali. Bohužel to bylo časově celé velmi hektické a museli jsme tam nechat plno věcí. I nějaké kusy nábytku atd. Co vím, tak o ty se nakonec postarala jedna firma, která se zaměřuje na vyklizení bytu v Praze.

      Vymazat
  4. Já jsem v našem interiéru také vsadila na krémovou barvu, díky čemuž se nám podařilo krásně vše zkombinovat i s krbovými kamny. Aktuálně máme dva jednoprůduchové komíny a jsme za ně opravdu rády, jelikož se nám s nimi daří poměrně efektivně vytopit celý dům, a to i patro.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, krémová barva byla i moje volba při zařizování interiéru a nelituju toho. Krásně prosvětlila všechny místnosti a opticky je zvětšila. Líbí se mi, jak se dá kombinovat se dřevem a přírodními materiály, jako třeba s vašimi kamny. Taky mám bílá okna a k nim jsem si pořídila rolety den a noc v systému KOMPLET, abych si mohla zatemnit.

      Vymazat
  5. Já jsem si nechala vymalovat svůj byt bílou barvou od malířů zde. Mám tuhle barvu ráda a nedokážu si představit mít jinak barevné zdi. Jejich práce byla perfektní, od začátku až do konce. Každá místnost je teď sněhobílá a vypadá jako nová. Určitě se na tyhle malíře obrátím, až se rozhodnu zase malovat.

    OdpovědětVymazat
  6. Když se dívám na fotografie, kde je smetanová barva, tak na mě působí harmonicky celý prostor. Já jsem si tuhle barvu vybrala pro koupelnu, jelikož perfektně ladí s přírodními materiály. Do koupelny jsem si zvolila kamenné obklady, které jsou velice příjemné a snadno se udržují. Navíc tyhle kvalitní materiály dodali koupelně nadčasovou eleganci.

    OdpovědětVymazat